LS SmartConnect 

Specifikationer

Toldtarifnummer: 90328900

Tilslutningsspænding: 12 - 24V DC

Dimensioner (HxBxD): 135x60x27 mm

Drift omgivelsestemperatur: -10 - 50°C

Gateway boks - systemoverblik

 

LS Controls universale Gateway får eksisterende udstyr på internettet, hvilket gør det muligt at overvåge og styre det via PC-værktøj og App.

LS Control Gateway er PIC processor baseret og beregnet til at oversætte MODBUS til LAN.

For at kunne fungere som Gateway kræves kundespecifikt software, der kan læse og "forstå" MODBUS protokollerne i eksisterende styresystem og oversætte dem til LAN.

Den kundespecifikke software udvikles på baggrund af datalister, protokoller, set-punkter og drifts statistik og til de muligheder kunden ønsker at få adgang til på anlæggene via "skyen". Database arkitekturen fastlægges, efter ønske i samarbejde med kunde eller af LS Control selv. Der medfølger altid et PC-baseret værktøj (datalogger) for teknikkeradgang til brug for ekstern servicering af anlæg. En APP fortrinsvis til brug for slutbruger kan tilkøbes og tilpasses kundens grafiske udtryk. 

Ved køb og udvikling af kundespecifik software tildeles kunden automatisk en Nabto Licens. Denne Nabto licens sikrer sammen med den kundespecifikke softwae en sikker ID verifikation af data afsender og modtager, der skabes således en sikker forbindelse mellem udstyr og App/PC.