Med os som samarbejdspartner og leverandør kan du være tryg ved et ensartet højt kvalitetsniveau og en løbende udvikling af vores kompetencer. Siden 2009 ha vi været ISO 9001-certificeret, og derfor er dine opgaver fra idé til produkt i sikre hænder.

Vores kvalitetsledelsessystem er bygget op om et webbaseret system, hvor alle medarbejdere har adgang til dokumenter og rapporter. Man kan komme med forbedringsforslag, oprette og behandle afvigelser, se kvalitetsmål og finde kvalitetsrelateret information. Systemet hjælper os til at holde fokus på kvaliteten, optimere vores processer og behandle afvigelser effektivt samt sikre løbende forbedringer.

I 2021 er vi også blevet ISO 14001 miljø-certificeret, da vi gerne vil være en del af den globale indsats for at værne om og forbedre miljøet. Vi fokuserer på miljørigtige processer og - i samarbejde med dig som kunde - finder vi de bedste og mest miljørigtige løsninger.

Vi benytter et effektivt materiale og produktionsstyringssystem, hvor der er fuld sammenhæng mellem salgsordrer, produktionsplanlægning, jobstyring, lager, indkøb og økonomi, levering og sporbarhed. Det gør, at vi hele tiden har et aktuelt overblik over status på forløbet, fra du bestiller en vare til den bliver bekræftet, produceret og leveret.

Alle arbejdspladser i produktionen har PC-terminaler på bordene. Her præsenteres medarbejderne for den til enhver tid gældende dokumentation i form af styklister, fotoserier med beskrivelser samt tilhørende labels og manualer for alle processer i fremstillingen.

Der er løbende kontroller på alle processer og samtlige produkter kontrolleres og funktionstestes inden levering. Dette sikrer, at produkterne altid overholder de aftalte specifikationer og giver di som kunde tryghed. Både i forhold til produktionskvalitet og miljø.

Se vores certifikat

ISO 9001-2015