Med LS Control som samarbejdspartner og leverandør kan du være tryg ved et ensartet højt kvalitetsniveau og en løbende udvikling af vores kompetencer. Vi har siden 2009 haft certificeret hele virksomheden efter ISO 9001-standarden, og derfor er dine opgaver i sikre hænder fra idé til produkt.

Vi benytter et webbaseret system med nem tilgang til alle dokumenter og rapporter. Alle medarbejdere kan logge sig på og komme med forbedringsforslag, oprette og behandle afvigelser, se vores kvalitetsmål og finde kvalitetsrelateret information.

Systemet hjælper os til at holde fokus på kvaliteten, optimere vores processer og behandle afvigelser effektivt samt sikre løbende forbedringer.

Hos LS Control benytter vi et meget effektivt Advanced Manufacturing ERP-system, som er et fuldt integreret produktionsstyringssystem, hvor der er fuld sammenhæng mellem salg, produktion, planlægning, jobstyring, lager, indkøb og økonomi.

Alle arbejdspladser har terminaler på bordene. Her logger medarbejderne ind på en produktion, hvor den relevante og gældende dokumentation i form af styklister, fotos og beskrivelser samt labels og manualer for alle processer vises.

Der er løbende kontrol på alle processer og samtlige produkter testes og godkendes inden levering. Dette sikrer, at produkterne altid overholder de aftalte specifikationer.

Se vores certifikat

ISO 9001-2015