Fra idé til færdigt produkt

Vi samarbejder med dig hele vejen gennem alle de nye opgaver og udfordringer, du støder på, fra du får din idé / har dine kravspecifikationer, til du står med det færdige produkt. Vi støtter og guider dig sikkert gennem udviklingsprojektet fra start til masse produktion af produktet. Hvis du allerede er en erfaren udvikler eller har egen udviklingsafdelingen, tilbyder vi at assistere, så du opnår det bedste resultat.

Har du en idé eller et spørgsmål? Du får altid et hurtigt og kompetent svar fra vores udviklings-ingeniører. Vi sætter en ære i at assistere dig hurtigt.   

Hver af vores udviklings-ingeniører har ekspert viden indenfor et eller flere specifikke områder. En ekspertviden som løbende opdateres og deles i afdelingen, således at vores udviklingsafdeling opnår en bred og dyb viden og erfaring indenfor en lang række områder og specialer.

 

Eksempelvis er vi helt på forkant med udvikling af micro-processor baserede styringer med grafiske, touch– og web-baserede betjeningsinterfaces. Og selvfølgelig har vi også udviklet vores eget koncept til at får luftbehandlingsanlæg på internettet - inklusiv en App til styring og overvågning.

Vi har en lang og dybtgående erfaring med projektstyring, så dit projekt kommer sikkert i mål, til tiden og prisen. Vi kan sørge for CE mærkning og udfærdigelse af testrapporter og vi kan udarbejde brugervejledninger, service– og vedligeholdelsesvejledninger samt designmanualer og softwaredokumentation.

 

Du vil opleve en kort udviklingsproces, hvilket skyldes vores lange erfaring og vores udviklingsmodel. Vores udviklingsmodel er modul opbygget, hvor en række på forhånd udviklede moduler sammensættes og tilpasses efter dine kravspecifikationer. Således opnår vi at give dig et unikt produkt hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vores kompetente PTA, indkøbere og produktionspersonale sikrer, at produktet efter endt udvikling produceres på bedste og mest omkostningseffektive måde, så den høje kvalitet til konkurrencedygtig pris fastholdes.

Endelig har vi, i nogle tilfælde også mulighed for at bidrage til medfinansiering af projektet. 

LS Control Development Engineers

Samarbejde om den bedste løsning