LS Control logo

Key Account Manager

Uanset om du har brug for rådgivning om et standardprodukt eller du har en idé til et nyt produkt, vil du altid kunne snakke med en af vores Key Account Managers, der alle har en høj teknisk viden og kan vejlede dig.

Hvis du går med overvejelser om at få udviklet et nyt produkt, vil du få tilknyttet den Key Account Manager, der har specialiseret viden om præcis den type produkt, du ønsker at få udviklet. Key Account Manageren er på den måde din kontaktperson i LS Control og kan rådgive dig om teknologivalg samt være bindeleddet til vores udviklingsafdeling og produktion. Key Account Manageren vil i tæt samarbejde med udviklings- og produktionsafdelingen sikre, at du oplever en hurtig og enkel udviklingsproces med en efterfølgende optimal produktion til en konkurrencedygtig pris.

Når udviklingsarbejdet er veloverstået og produktionen sat i drift vil din Key Account Manager fortsat være din kontakt i LS Control og sikre, at du fortsat oplever en problemfri produktion af dit produkt samt høj leveringssikkerhed. Din Key Account Manager vil også være din kontakt ved eventuelle senere opgraderinger af dit produkt eller omdesign, hvis det på sigt viser sig at kunne optimere produktet.

Hos os er en Key Account Manager dermed meget mere end en sælger, han er din mand i LS Control. Kontakt os for at høre mere.