LS Control logo

IoT Fleet Management

Oplev Fremtiden med LS SmartConnect: Den sikre tilslutning af dine produkter til internettet

I dag forventes det, at alle produkter er tilsluttet internettet og derfor kan styres og overvåges uanset, hvor man befinder sig. Vi har udviklet LS SmartConnect, der er en sikker web-løsning for tilslutning af dine produkter til internettet, enten direkte eller gennem vores gateway. Dermed åbnes muligheden for at overvåge og styre dine produkter gennem en PC, mobiltelefon eller tablet, uanset hvor du er.

Sikkerhed med LS SmartConnect

Mange er bekymrede for hacking og lækning af persondata ved IoT. LS SmartConnect garanterer en sikker peer-to-peer-forbindelse, hvor en avanceret kode sikrer problemfri adgang uden at kompromittere sikkerheden. Vores brugervenlige app giver dig et detaljeret overblik over dine produkter og giver dig mulighed for at starte, stoppe og indstille dem efter behov.

LS SmartConnect Center

LS SmartConnect Center er et internetbaseret løsning til flådestyring. Flådestyringsløsninger er udviklet til PC, men findes i en lightudgave til smartphones og tablets.  Med PC-programmet kan du nemt administrere og overvåge grupper af produkter. Det gør LS SmartConnect Center flådestyring perfekt til forhandlere og servicepartnere. Der opnås fuld kontrol og indsigt over alle tilkoblede produkter, det er muligt at identificere og reagere på alarmer, som behov for filterskift, og justeringer eller softwareopdateringer opdateres nemt, helt uden at forlade kontoret.

For Fabrikanter og Servicevirksomheder

LS SmartConnect Center er ideel for fabrikanter og servicevirksomheder. Når produkterne kan overvåges og diagnosticeres fra kontoret, gøres planlægning af serviceopgaver til en leg. I mange tilfælde kan lettere serviceopgaver og indreguleringer foretages uden montørbesøg, hvilket sparer kilometer på servicevognen. Det gavner både økonomi og miljø, samtidig med at der leveres en førsteklasses service til dine kunder, der ikke behøver at være hjemme for at modtage en montør. Derudover giver LS SmartConnect Center mulighed for bagudrettet driftsanalyse, hvilket er nyttigt, hvis en kunde mener, et anlæg ikke har kørt optimalt over en længere periode, uden der dog har været fejlmeldinger.  LS SmartConnect Center er din digitale partner i service.

Tilgængelig på Flere Platforme

Vores system er designet til at være fleksibelt og brugervenligt. LS SmartConnect Center er tilgængelig i en fuld Windows PC-version og en mere kompakt version til både android og IoS smartphones.

 

I gang med LS SmartConnect Center

Lad os sammen undersøge, hvordan LS SmartConnect Center kan benyttes i dine produkter. Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange muligheder, som vores system tilbyder.