LS Control logo

IoT Fleet Management

Vi har udviklet et system, vi kalder LS SmartConnect, der muliggør en sikker opkobling til dit produkt via internettet. Når dit produkt således er koblet sikkert på nettet, har du mulighed for at styre produktet via en mobiltelefon eller tablet. Det er også muligt at tilkoble produktet Fleet management systemet LS SmartConnect Center

IoT

I dag er det næsten umuligt at købe et produkt, der ikke kan styres via en app. Desværre er mange af de løsninger, der er på markedet, meget nemme at bryde ind i og forstyrre drift eller måske i værste fald få adgang til øvrige systemer opkoblet via samme forbindelse.

En opkobling via LS SmartConnect er en sikker pier-to-pier forbindelse, der via en stump kode sørger for, at brugeren oplever en uproblematisk adgang uden at sikkerheden kompromitteres.

Vi har udviklet en meget enkel bruger-app, der gør det muligt at se et udvalg af data for produktet samt f.eks. starte og stoppe et produkt eller foretage enkle udvalgte indstillinger for produktet.

LS SmartConnect Center

Er et system der via en PC eller e app gør det mulig at flådestyr alle tilkoblede produkter. Produkterne kan grupperes og grupper videresælges til eksempelvis forhandler eller servicepartner, der på den måde kan flådestyre de produkter de har videresolgt eller skal servicere.

I LS Smart Connect Center får man et fuldt overblik over status på alle de tilkoblede produkter og kan se om nogle af produkterne har alarm, som kræver opmærksomhed, det kunne f.eks. være filterskift. Det er også muligt via LS Smart Connect Center at indregulere produkter, software opdatere eller justere på produktet. LS SmartConnect Center kan også bruges til fejlfinding, hvis et produkt ikke fungere optimalt. Alt sammen uden at forlade kontoret. Det sparer mange penge i servicebesøg og brugerne oplever et meget driftssikkert produkt uden at blive forstyrret af at skulle være hjemme for at modtage serviceteknikker.