LS Control logo

Udviklingsafdeling

Vores udviklingsafdeling har vi højt specialiserede udviklere til både hardware, software og apps.

Vores udviklere udvikler både standardprodukter, kundetilpasningsparate løsningsplatforme og kundespecifikke løsninger. Det giver dig, som kunde et bredt udvalg af muligheder for at finde præcist den løsning, du søger. Eller for at få tilpasset eller udviklet et produkt efter præcist dit behov.

Vi spænder over mange brancher og kompetencer og har altid fokus på at finde den optimale løsning, både hvad angår udviklingstid, produktionsoptimering og pris på den samlede opgave, ikke mindst i forhold til produktets slutpris efter færdigudvikling.

Når du vælger at få tilpasset eller udviklet en løsning, vil din Key Account Manager i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen sørge for at få de udviklere tilknyttet dit projekt, der er specialister indenfor netop det eller de felter, der er nødvendige. Udviklerne arbejder sammen på tværs i projektgrupper og trækker på den måde på hinanden ekspertiser. På den måde sikrer vi, at din løsning bliver optimeret mest muligt.

Se et udvalg af vores kompetencer herunder og kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit produkt klart til produktion så hurtigt og effektivt som muligt og til en konkurrencedygtig pris