Fra idé til færdigt produkt

Hos os får du alt i samme hus. Fra du henvender dig med din idé til et nyt produkt, til du står med den færdige elektronikpakke.

Vi har specialisterne, der kan vejlede dig i forhold til valg af teknologi og hjælpe med at være tovholder på dit projekt. I vores udviklingsafdeling har vi både hardware og software udviklere, der samarbejder på tværs og dermed sikrer den nyeste viden indenfor begge aspekter kommer i spil. Det er også vores in-house udviklingsafdeling, der i tilfælde af komponentmangel kan træde til med at finde alternative komponenter eller foretage mindre redesign, så produktionen af dit elektronikprodukt ikke går i helt i stå med risiko for markedstab for dig.

Produktionen sørger for hurtig levering af prototyper og nul-serier. Og efterfølgende for en smidig og gnidningsløs produktion i takt med dine behov.

Dine elektronikprodukter er naturligvis testet af vores Testafdeling før de går i produktion og løbende, så eventuelle fejl opdages før produktet kommer til dig. 

Dette bindes sammen af en effektiv logistikafdeling, der gør sit yderste for altid at have de rette komponenter på lager til at producere dit elektronikprodukt samt sørger for sikker indpakning og forsendelse.

Med os har du en teknologipartner, der tager hånd om hele processen i hele dit produkts levetid.