LS Control logo

Om LS Control

Din elektronikspecialist

Siden 1969 har vi udviklet og produceret energioptimerende elektronik

Det startede med ganske små elektroniske regulatorer primært til ventilationsmotorer. Siden har vi udviklet et helt program af styringer, reguleringer, rum- og kanalsensorer, alarmsystemer og meget andet.

LS Control A/S

Vores forretning står på 3 ben, der hver især bidrager til at definere os

Vi sætter en ære i at være på forkant med regler og regulativer, herunder ECO-design, så du altid kan være sikker på at få en god og kompetent sparring uanset om du skal have udviklet et helt nyt produkt eller har brug for vejledning i brug af vores standardprodukter.

Standardproduktprogrammet med færdigvarer, der primært leveres gennem grossister og består af en række egenudviklede produkter til ventilationsbranchen.

Kundetilpasningsparate standardprodukter til mange brancher. Det er produkter, der endeligt konfigureres og tilpasses den enkelte fabrikantkundes behov og specifikationer. En model, der nedbringer både udviklingstiden og prisen.

Kundeprodukter, i daglig tale kaldet OEM produkter. Dette er produkter, der udvikles fra bunden efter en kundes specifikationer og i tæt samarbejde med kunden. Efterfølgende producerer og leverer vi produkterne.

Selvom kunderne i staten primært kom fra ventilationsbranchen. Har vi i dag udvidet vores ekspertise, så vores kunder nu kommer fra en lang række brancher, til hvem vi udvikler og producerer højt specialiserede produkter.

Tryk på knappen for at læse mere om vores nuværende ekspertise indenfor de forskellige brancher.

Omdrejningspunktet er vores kunder. Det er deres behov, idéer og ønsker, der driver os. Vi har derfor kort vej fra kunde til vores in-house udviklingsafdeling og lokale produktion. Det er i samarbejdet med kunderne, at nye produkter kommer til. Og det er vores team in-house, der sikrer, vores kunder en hurtig time-to-marked. Læs mere om teamet ved at klikke på ’One-Stop-Shop’.

Grundstenen i LS Control A/S er stadig at udvikle, producere og levere holdbare, energieffektive kvalitetsprodukter baseret på vores egne teknologiplatforme. Produkterne har lang levetid og langt de fleste kan repareres fremfor udskiftes. Det medvirker til mindre elektronikskrot til gavn for miljøet. Det synes vi er vigtigt. Derfor har vi også deltaget i og gennemført DIs projekt om ’Klimaklar Produktionsvirksomhed’, ligesom vi har særligt fokus på FNs verdensmål; 7 og 9. På den måde kan vi nemlig også hjælpe vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål.

En meget direkte måde for vores kunder at nedbringe deres miljøbelastning på, er ved hjælp af vores IoT Fleet Management, som vi kalder LS SmartConnect Center. Det er et internetbaseret system, der gør det muligt at overvåge, opdatere og servicere varmepumper, ventilationsanlæg mv. fra kontoret. Det sparer på kørslen til gavn for miljøet og giver en økonomisk gevinst i form mindsket teknikertid og uproduktive kilometer på landevejene. Hvis det lyder som noget for dig, så Klik på IoT Fleet Management for at læse mere.

Vækst og stabilitet af virksomheden har gennem alle årerne været et ledelsesmæssigt fokus. Vi er derfor stolte af at være udnævnt som succesvirksomhed i både 2022 og 2023. Det er anerkendelse, vi ikke kunne have opnået uden dedikerede medarbejdere, der hver dag yder deres absolut bedste. Det gør de fordi elektronik er en del af deres DNA, og fordi vi er en udviklende arbejdsplads med et uformelt miljø og plads til individualitet. Se hvad 3 forskellige medarbejdere siger, om at arbejde hos os, ved at klikke på ’karriere i LS Control’.

Indtil oktober 2023 var vi ejer ledet. Som led i at fremtidssikre virksomheden solgte de 4 ejerledere 70% af aktierne til NIBE Industrier AB. På den måde sikrede de vores fremtidige drift og vækst uden at gå på kompromis med vores værdier og selvstændighed. Vil du vide mere om vores historie, så klik på LS Control gennem mere end 50 år’

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag

Salgsordre og ønske om tilbud
Send mail til: salg@lscontrol.dk

Henvendelser til vores indkøbsafdeling
Send mail til: indkob@lscontrol.dk

Kontoudtog, fakturaer og andre henvendelser til vores økonomiafdeling
Send mail til: kreditor@lscontrol.dk

Ansøgninger om job eller praktikplads
Send mail til: job@lscontrol.dk