LS Control logo

Digital Solution

Langt de fleste af vores løsninger er digitale. Store mængder af data behandles i mikroprocessorer programmeret af vores specialiserede softwareudviklere til at optimere styring, overvågning og digital servicering af netop dit produkt.

Brugerinterfacet til vores digitale løsninger er en blanding af touch-displays, PC-programmer og apps.

Vi har det teknologiske fundament til at bringe dine løsninger ind i den digitale tidsalder og sikre høj værdi af dine data. Når eksempelvis måledata fra diverse sensorer samles og behandles i vores mikroprocessor-baserede løsninger og derfra gøres tilgængelige i brugervenligt format i vores service og overvågningsværktøj LS SmartConnect Center, kan der spares mange penge og kørte kilometrer, da en lang række opgaver vil kunne varetages direkte på dit produkt uden at skulle forlade din firmaadresse.

Vi har kendskab til og arbejder med et bredt udvalg af mikroprocessorer fra Microchip og SG, vi kan derfor udvælge en, der passer præcist til din opgave. At arbejde og lagerføre et bredt udvalg af mikroprocessorer øger også din leveringssikkerhed idet vores kendskab til forskellige processorer gør det forholdsvis omkostningseffektivt at erstatte en processor, i tilfælde af store leveringsproblemer.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan understøtte dig med vores digitale løsninger.