LS Control logo

Power Engineering

Vi har specialiseret os i effekt-løsninger til HVAC, hvor der anvendes mange forskellige typer af motorer, varmelegemer og varmekilder.

Standardløsninger

Vi har standardløsninger til en lang række effektreguleringer for ventilatorer og varmelegemer. Det er standard solid state relæer, triac regulatorer og frekvensomformere, som alle findes i produktkataloget.

Har du brug for vejledning i hvordan du bedst kobler de forskellige power udgangstrin sammen med vores styringer, står vores Key Account Managere altid til rådighed, også hvis du har brug for et effekttrin i en specialudviklet løsning.

Løsninger til Kompressorer

Vi har lang erfaring med regulerings elektronik til specielt motorer i kompressorer. Vi får de bedst mulige virkningsgrader med mindst mulige energitab.

Til det har vi en lang række standardløsninger af frekvensomformere til mange forskellige anvendelser, også til anlæg i drift med A3 kølegasser som propan, R290.

Passer standardløsningerne ikke, så kontakt vores specialister for en snak om power elektronik og placering, virkningsgrader og bedste driftsbetingelser, vores erfaring kan hjælpe dit projekt videre med den mest optimale løsning.

Special løsninger

Vi tilpasser gerne en af vores standardudgaver, så den passer perfekt til din opgave. Ofte kan vi med tilpasninger realisere en højere virkningsgrad for netop dit produkt og du får din egen unikke tilpassede udgave, der udelukkende produceres til dig