LS Control logo

Power Engineering

Vi udvikler og producerer en lang række løsninger til regulering af mange forskellige typer af motorer, varmelegemer og varmekilder. Udover traditionelle systemer som triac-regulatorer og potentiometre har vores team af udviklere også udviklet vores egen serie af frekvensomformere i både 1-faset og 3-fasede frekvensomformere til anvendelse for effektregulering af almindelige elektromotorer og kompressormotorer i f.eks. varmepumper mv.

 

Dansk udvikling

Alle vores frekvensomformere udvikles af vores team af elektroingeniører i Danmark og produceres efterfølgende på vores danske fabrik

eller på en af vores europæiske underleverandørers fabrik.

Standard løsninger

Vores udviklingsteam har lang erfaring med reguleringselektronik til elektromotorer. De overvejer omhyggeligt udviklingen i energi systemet for at opnå den bedst mulige effektivitet med det lavest mulige energitab.

Elektromotorer og ventilatorer

I vores online katalog finder du et sortiment af frekvensomformere til mindre ventilatorer og motorer (370W, 750W og 1,5KW). Disse frekvensomformere er alle i serien E 1045 og kontrolleres enten via ModBus interface, 0-10V signal eller potentiometer. De leveres i et robust metalkabinet med køleribber. Hvis de opsættes korrekt, er det derfor ikke nødvendigt med aktiv køling. Klik for at se de 3 modeller.

Kompressorer

Vi har pt. 2 modelserier i vores standardløsninger af frekvensomformere til kompressorer. Disse standardmodeller kan benyttes direkte fra hylden til en række af kompressormodeller, da de allerede indeholder specialtuning til disse modeller.

Ofte vil du som kunde dog have egne specifikke krav til udformning af frekvensomformer, køleplade eller benytte en helt særlig kompressor. Derfor får mange større kunder tilpasset en af vores standardmodeller eller udviklet deres helt egen frekvensomformer til præcis deres projekt.

De nuværende serier af standard frekvensomformere til kompressorer består af modelserien 1045 og 1145, begge med ModBus interface og mulighed for 0-10V signalindgang.

Modelserie 1045

Frekvensomformerserien 1045 findes til kompressormotorer på 1,5KW og 2,0KW. De leveres i et robust metalkabinet med køleribber, der betyder at ved korrekt opsætning er passiv køling tilstrækkeligt. Der er forskellige motorprofiler alt efter hvilken model der vælges og den korrekte motorprofil indstilles ved hjælp af dipswitche på selve frekvensomformeren. Modellerne i 1045 serien styres enten via ModBus interfacet eller 0-10V signal.

Se modelserie 1045 til kompressorer her. Klik motorprofiler for at se hvilke kompressormotorprofiler, der er tunet til og hvilken model af 1045, der indeholder de specifikke motorprofiler.

Modelserie 1145

Frekvensomformerserien 1145 findes til kompressormotorer på 2,0KW og 3,0KW. De leveres i et robust metalkabinet med køleribber, der sidder enten på tværs eller langs af frekvensomformeren. Det betyder mere fleksibel monteringsmulighed og ved korrekt opsætning er passiv køling tilstrækkeligt. Motorprofil indstilles nemt ved hjælp af dip-switche på selve frekvensomformeren.

Modellerne i 1145 serien styres via ModBus interface, det er muligt at benytte 0-10V signal ved tilkøb af et add-on print, der påsættes frekvensomformeren.

Se modelserie 1145 til kompressorer her. Klik motorprofiler for en liste over kompressormotorer, som 1145 er tunet til at fungere med.

Special løsninger

Passer standardløsningerne ikke, så kontakt vores salgsteam, så I i samarbejde med vores udviklere kan finde frem til den helt rigtige power elektronik og placering for at opnå de bedste virkningsgrader og driftsbetingelser. Vores erfaring kan hjælpe dit projekt videre med den mest optimale løsning.

Benytter du A3 kølegasser som propan, R290 i din løsning, er det intet problem.

Vi tilpasser og optimerer power systemet til præcis din løsning.

 

Udover at kunne tilpasse vores standard frekvensomformerserier 1045 og 1145, har vi også udviklet 1-faset og 3-fasede frekvensomformer platforme, som tilpasses til at passe perfekt til din opgave. Ofte kan vi på den måde realisere en højere virkningsgrad for netop dit produkt og du får din egen unik tilpassede udgave, der udelukkende produceres til dig.